Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken açıklamalar

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'deki güvenli bölgede hala teröristler olduğunu ve saldırıları sürdürdüklerini söyleyen Erdoğan, " Bu duruma seyirci kalmayacağız" dedi.

05 Kasım 2019 - 13:26 - Güncelleme: 05 Kasım 2019 - 14:57

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ve Rusya ile yapılan mutabakatları hatırlatarak, "Muhataplarımızın sözlerini yerine getirmesini bekliyoruz. Bize teröristleri çıkardık diye aldatamazlar. Buralar teröristlerden arındırılmış değil. Hala teröristler çıkarılmış değil. Bu duruma seyirci kalmayacağız. Ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız" dedi.

BİZİ ALDATAMAZSINIZ, HALA TERÖRİSTLER VAR

Türkiye Suriye ve Irak topraklarında tek bir terörist kalmayana kadar mücadelesini sürdürecektir. ABD ile Rusya ile mutabakatlarına bağlıyız. Muhataplarımızın sözlerini yerine getirmesini bekliyoruz. Bize teröristleri çıkardık diye aldatamazlar. Buralar teröristlerden arındırılmış değil. Hala teröristler çıkarılmış değil. Bu duruma seyirci kalmayacağız. Ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. S400'ler ve F35'ler başta olmak üzere diğer konularla ilişkili hale getirilmesi akıl ve mantık işi değildir.

Ülkemizin ve milletimizin istiklaline onuruna halel getirecek her türlü davranışı teklifi peşinen reddediyor sahiplerine iade ediyoruz.

Bu haber 26 defa okunmuştur.

YORUMLAR

• 0 Yorum